Més de 20 sessions d'AEFA Les Mills a la setmana

El PEM Guiera proposa varis programes de classes coreografiades AEFA Les Mills a la setmana. Un dels objectius d'aquesta proposta és que a través del fitness les persones usuàries obtinguin els resultats que busquen en un temps rècord mentre es diverteixen, fent de les activitats dirigides una manera de fer exercici més divertit i efectiu amb nous entrenaments cada 3 mesos.

Al PEM Guiera disposen de més de 20 sessions d'AEFA Les Mills entre les quals es troben Bodypump, Bodycombat i Aquadynamic.

Bodypump és el programa estrella de Les Mills que va revolucionar i segueix revolucionant el món de les activitats dirigides. Aquesta classe, que es realitza amb barra i discos, enforteix i tonifica tot el cos. Es treballen els principals grups musculars, millora la força i la resistència i tonifica els músculs.

Bodycombat és un programa d'entrenament cardiovascular inspirat en les arts marcials. Coreografiat amb una bona música, els participants realitzen cops, cops de puny, puntades de peu i kates, aconseguint una major resistència cardiovascular.

Bodybalance és un programa inspirat en el ioga, Tai Chi i Pilates que millora la flexibilitat i la força. Millora la teva flexibilitat i augmenta la força del nucli mentre redueixes els nivells d'estrès. Centraràs la teva ment i crearàs una sensació duradora de benestar i calma.

 

Restem a la vostra disposició per aclarir-vos qualsevol dubte i/o qüestió que pugui sorgir durant el procés.