Els nostres serveis

Entrenador Personal

Entrenador Personal

Viu la màxima expressió del fitness i del wellness a l'estudi d'entrenament personal.
El teu entrenador t’ajudarà a executar els exercicis, els planificarà, els dissenyarà i t’assessorarà en qualsevol aspecte de l’activitat física i la salut.
La seva missió serà assolir els teus resultats en el menor temps possible: salut, rendiment esportiu, empreses, domicili, pilates, oposicions, pèrdua de pes, hipertròfia, entrenament a l’aigua...   Aconsegueix els teus propòsits d’una manera segura, i en menys del que et penses!

Mes informació

Oposicions

Preparació per Oposicions

Sigui quin sigui el teu somni... Guiera Training t'ajudarà a aconseguir-ho!
Preparem proves físiques d'accés al cos de Policia, Mossos d'Esquadra, Agents Forestals, Agents de Seguretat Privada, Exèrcit, INEFC,... 
Disposem de dinamòmetre

Entrenador Piscina

Entrenament a la piscina

Sabies que a l'aigua multipliques la intensitat de l'exercici, cremes moltes més calories i modeles el teu cos mentres et relaxes?
L'aigua és el medi ideal per recuperar lesions. Però també és important nedar correctament, sobretot si vols fer una travessa o una triatló. Si vols perfeccionar els teus estils o aprendre a nedar, nosaltres ho fem possible amb Guiera Training!

Servei Salut

Serveis de Salut

El nostre objectiu és donar-te el tracte més personalitzat possible, és per això que treballem de forma conjunta cada cas.
Des de l'equip de fisioterapeutes fins el metge esportiu, els entrenadors personals i els tècnics de fitness i piscina.
Treballem en equip perquè et sentis bé i milloris la teva qualitat de vida!

Serveu de UVA

Servei UVA

Sessió de 9 minuts. Accés exclusiu als majors de 18 anys.
Preu per sessió : Abonat: 5,50€ No abonat: 6,10€ Bonus: Abonat: 24,80€ No abonat: 27,60€ (5 sessions + 1 de regal + crema bronzejadora de regal)
Sol·licitar el servei a recepció.