Sessions de cicloindoor semanals

El Parc Esportiu Municipal Guiera disposa d'una àmplia graella d'activitats dirigides a on destaca el cicloindoor amb més de seixanta sessions a la setmana, la meitat d'elles de caràcter virtual. El cicloindoor és un model d'entrenament de resistència en el què les persones que el practiquen realitzen un treball cardiovascular a sobre d'una bicicleta estàtica al ritme de la música. Existeixen vuit tipologies diferents de sessions segons la intensitat del treball: recuperació, capacitat aeròbica, potència aeròbica, fartlek, muntanya, intervàl·lica extensiva, intervàl·lica intensiva i competició.

Tot i la gran varietat de tipologies i nivells existents, el cicloindoor és una activitat senzilla i apta per a la majoria de persones doncs no precisa d'una complexa coordinació ni equilibri. Cada persona ajusta la intensitat al seu nivell individual en funció de la condició física.

El seguiment de les sessions de cicloindoor al PEM Guiera és molt elevat i això ha portat al centre esportiu a organitzar el Club Ciclo Indoor a través del qual les persones usuàries poden estar informades de totes les novetats d'aquesta activitat i rebre la programació mensual al mòbil.