Sessions de ioga per tots els nivells

El Parc Esportiu Municipal Guiera ofereix un ampli ventall d'activitats dirigides, entre elles el Ioga, una disciplina que busca la unió del cos, la ment i l'esperit a través de la pràctica de la meditació i l'exercici corporal.

 

Dintre de la pràctica del ioga existeixen diferents estils que emfatitzen més determinades característiques físiques, mentals i espirituals que altres. El ioga s'adapta a cada persona i a cada moment de la seva vida i les persones que el practiquen poden trobar l'estil que millor s'adapti a la seva condició física, edat, interessos...

 

El Parc Esportiu Municipal Guiera ofereix tres tipologies de sessions de ioga:

Hatha ioga: dirigit a les persones que es vulguin iniciar i aprendre la respiració correcta i les postures bàsiques. En aquestes sessions es treballa, sobretot, la força muscular, la flexibilitat, la respiració, la postura corporal, el control del cos i l'atenció plena a través de la meditació.

Vinyasa ioga: les sessions són d'intensitat mitjana i l'estil és més dinàmic. L'objectiu per a les persones que hi prenen part és coordinar els moviments del cos amb la respiració. En aquestes sessions es treballa, entre d'altres aspectes, la força relativa (en relació al pes corporal), la flexibilitat i la capacitat de concentració.

El Ioga

El Ioga és una disciplina mil·lenària de la Índia que busca la unió del cos, la ment i l'esperit a través de la pràctica física de postures (Asanes), exercicis i control de la respiració (Pranayama), concentració (Dharana) i meditació (Dhyana). En el seu aspecte més profund i espiritual busca la connexió de l'ésser individual amb la seva essència més divina (Atman) per entrar en un estat de supra consciència (Samadhi).